Dag van de Bouw 2019

Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2019

Zaterdag 15 juni, Dag van de Bouw 2019

Project De Admiraal Ter Heijde is een kleine bouwplaats met alle voorkomende facetten van de bouw. Deze bouwplaats op een fantastische locatie direct aan het strand is op zaterdag 15 juni geopend tijdens de Dag van de Bouw 2019!

Ook de kinderen zijn deze dag welkom om zelf kennis te maken met verschillende mooie werkzaamheden in de bouw. Bij dit mooie woningbouw project aan de slag met o.a. timmerwerk, metselen van een muur, tegelzetten en installatiewerk.  De nieuwe woningen allemaal toegankelijk, er zijn informatieve rondleidingen waarbij een prachtig uitzicht niet ontbreekt. Tevens zal het BIM model getoond worden op scherm (Building Information Model). Het 3d model waaruit alle werktekeningen en detail zijn gehaald om de bouw van De Admiraal mogelijk te maken.

De Dag van de Bouw op de bouwplaats wordt geopend door Wethouder Ben van der Stee. Kom kijken, laat je verrassen en ontdek wat de bouw jou allemaal kan bieden!

Project De admiraal, Prins Willem III Plein, 2684 VP Ter Heijde De bouwplaats is geopend van 10:00 - 16:00 uur. Uiteraard is er limonade, thee, koffie en wat lekkers...!

Ben je van plan te komen, geef je op bij Paul Steyn, programmamanager techniek van WNTweb. E-mail: p.steyn@planet.nl

Flyer Dag van de Bouw 150619.pdf