50 Dingen die je gedaan moet hebben in Corona-tijd

Westland Natuur en Techniek Web (WNTweb) lanceert samen met haar partners de campagne ‘De 50 dingen die je gedaan moet hebben in Corona-tijd’. Op deze manier willen de initiatiefnemers jonge Westlanders stimuleren om naar buiten te gaan en op ontdekkingstocht te gaan.

Momenteel bevinden we ons in een vreemde tijd waarin veel activiteiten niet kunnen of anders plaatsvinden. Dat is voor iedereen zwaar, maar ook zeker voor kinderen. Daarom slaan WNTweb en haar partners de handen ineen om deze jonge Westlanders een hart onder de riem te steken. Met de nieuwe campagne ‘De 50 dingen die je gedaan moet hebben in Corona-tijd’ krijgen kinderen 50 ideeën voor activiteiten om samen corona-veilig te doen met het gezin of met vriendjes. Hierdoor gaan kinderen meer naar buiten en leren zij nieuwe dingen over natuur en techniek.

Avontuurlijk ontdekken
De meeste activiteiten vinden buiten plaats, zoals naar de sterren kijken of vogelvoer maken. Maar ook een knikkerbaan maken en leren figuurzagen staan op de lijst van activiteiten. Een groot aantal activiteiten vindt thuis plaats met weinig benodigdheden waardoor ieder kind mee kan doen. Maar er zijn ook activiteiten waarbij het gezin op avontuur gaat buitenshuis, zoals strandjutten en naar de lammetjes gaan.

Winactie
Niet alleen is het leuk om de 50 activiteiten af te strepen, er is ook een leuke winactie aan verbonden. Zo maak je kans op een bezoek bij een boomklimpark met het hele gezin. Doe je mee als klas of kinderopvang, dan maak je kans op een gave bootcamp voor heel de groep.

Raadpleeg voor meer informatie de pagina ‘50 Dingen die je gedaan moet hebben in corona-tijd‘.