Educatie aanbod

Excursie : Excursie Kooklessen

Kookles

Onder begeleiding van een ervaren kok kunnen kinderen kooklessen volgen, waarbij nadrukkelijk aandacht wordt besteed aan streek- en seizoensproducten. De herkomst van het voedsel komt aan bod, er wordt gezamenlijk gekookt en natuurlijk wordt het eten uiteindelijk lekker opgegeten!

Koken is geschikt voor alle leeftijden. Vanaf 6 jaar kunnen de kinderen meedoen, waarbij opgemerkt wordt dat kinderen van verschillende leeftijden veel van elkaar kunnen leren. In de les kunnen ze een passende taak krijgen. Met alleen jonge kinderen zijn minder grote groepen mogelijk.

Een programma kan bestaan uit 1 workshop van 2 uur, maar ook uit een serie van 10 lessen. De kinderen worden in groepjes van 4 verdeeld, waarbij in totaal 16-20 kinderen tegelijk terecht kunnen voor deze activiteit. De kok begeleidt het koken en de opvangorganisatie zorgt voor begeleiding van de kinderen naar en op de locatie.

Doelgroepen

  • BSO 6-8 jaar
  • BSO 8-10 jaar
  • BSO 10-12 jaar

Disciplines

  • Voeding

Duur
Een programma kan bestaan uit 1 workshop van 2 uur, maar ook uit een serie van 10 lessen.

Voorwaarden

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die de kok er in totaal mee bezig is, maar ca. € 35,00 voor voorbereiding en begeleiding. De ingrediënten zijn niet inbegrepen bij deze prijs, maar bedragen ongeveer € 50,00 voor een workshop.

De contactpersoon voor deze excursie is David Steijn, telefoonnummer: 06 42070377

Kosten
€85,00

Log in om te reserveren
Aanbieder

Kookschool Den Haag

Bezoekadres (hoofd)locatie
Bentelostraat 53
2545 NV Den Haag

Mobiel: 06-18918453
http://www.kookschool-denhaag.nl

Mijn WNTWeb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.