Voor bedrijven

Informatie voor bedrijven
WNTweb is altijd op zoek naar nieuwe activiteiten. Werk je zelf bij een bedrijf of organisatie en willen jullie (gast)lessen of excursies voor kinderen verzorgen? Of wil jij aan de slag met de (technische) talenten van de toekomst? Dan kun je je bij ons aanmelden.

Laten we samen onze krachten bundelen en bestaande educatie aanvullen en verrijken. Om samen jongeren te bereiken. Helpen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. En zo vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de regio beter in balans te brengen. Daar worden de jongeren beter van en ook de toekomst van onze regio, met meer aandacht en waardering voor natuur, technologie, duurzaamheid én bedrijfsleven.

We stellen hoge kwaliteitseisen aan de lessen, leskisten, pakketten en projecten, zodat deze goed aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep waarvoor de lessen zijn bedoeld. Via een zoekopdracht kun je ideeën opdoen wat je zoal kunt aanbieden. Ga daarvoor naar de pagina ‘bekijk ons hele aanbod‘. Hier vind je al het (huidige) aanbod. Per activiteit staat vermeld welke kerndoelen, vorm, duur of (specifieke) inhoud de activiteit heeft. Zo zie je welke activiteiten er al aangeboden worden en of jouw aanbod hier tussen past.

WNTweb bekijkt al het aanbod, maar de doelgroep bepaalt of zij het aanbod interessant genoeg vindt. Wordt aanbod niet geboekt, dan houdt WNTweb zich het recht voor het aanbod na een jaar te verwijderen of de aanbieder te vragen het aanbod aan te passen. Aanbod op WNTweb is voor het grootste deel gratis voor de aangesloten scholen en kinderopvangorganisaties. Zodra een school aanbod via WNTweb boekt, ontvang je als aanbieder een melding.

WNTweb bemiddelt en controleert de kwaliteit van de aanbieders en hun lessen. Heb je interesse? Stuur ons een e-mail met je lesvoorstel: info@wntweb.nl.