Voor bedrijven

Informatie voor bedrijven

We blijven groeien
WNTweb is altijd op zoek naar nieuwe activiteiten. Werk je zelf bij een organisatie die (gast)lessen wil verzorgen, bijvoorbeeld een buitenlocatie of informatiecentrum, voor basisschoolleerlingen en kinderen binnen de opvangorganisaties? Of wil jij aan de slag met de (technische) talenten van de toekomst? Dan kun je je bij ons aanmelden.

We stellen hoge kwaliteitseisen aan de lessen, leskisten, pakketten en projecten, zodat deze goed aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep waarvoor de lessen zijn bedoeld. Via een zoekopdracht kun je idee├źn opdoen wat je zoal kunt aanbieden. Ga daarvoor naar de pagina ‘bekijk ons hele aanbod‘. Hier vind je al het (huidige) aanbod. Per activiteit staat vermeld welke kerndoelen, vorm, duur of (specifieke) inhoud de activiteit heeft. Zo zie je welke activiteiten er al aangeboden worden en of jouw aanbod hier tussenpast.

WNTweb bekijkt al het aanbod, maar gaat uit van marktwerking: de doelgroep bepaalt of zij het aanbod interessant genoeg vindt. Wordt aanbod niet geboekt, dan houdt WNTweb zich het recht voor het aanbod na een jaar te verwijderen of de aanbieder te vragen het aanbod aan te passen. Aanbod op WNTweb is voor het grootste deel gratis voor de aangesloten scholen en kinderopvangorganisaties. Zodra een school aanbod via WNTweb boekt, ontvang je als aanbieder zelf een melding. In alle gevallen is de school of opvangorganisatie de opdrachtgever voor het uitvoeren van de activiteit.

WNTweb bemiddelt en controleert de kwaliteit van de aanbieders en hun lessen. Heb je interesse? Stuur ons een e-mail met je lesvoorstel: info@wntweb.nl.