Jaarbijeenkomst

Dossier: Jaarbijeenkomst WNTweb

Online Jaarbijeenkomst 2020
Op donderdag 26 november vond onze jaarbijeenkomst plaats, waarin we terugkeken op het afgelopen jaar en we onze deelnemers bijgepraat hebben over alle ontwikkelingen bij WNTweb. En dat waren er nogal wat! 

Onze jaarbijeenkomst kon voor het eerst in 10 jaar niet fysiek plaatsvinden. Een jaar waarin we kennismaakten met Corona. Bijeenkomsten met veel mensen waren niet mogelijk, online vergaderen werd de trend. Om die reden hebben we de bijeenkomst online moeten laten plaatsvinden. Het was wel even wennen voor ons om tegen een beeldscherm te praten, maar het was een prima alternatief.

Deelnemers moesten zich van te voren aanmelden, zodat wij ze via de post iets lekkers konden toesturen. Op die manier vond er, in plaats van een fysieke borrel, een bijzondere digitale borrel plaats en konden wij de bijeenkomst toch gezamenlijk afsluiten met een heerlijke snack!
Deze gezellige digitale borrel achteraf maakte alles goed.

Klik op hier om deze online bijeenkomst terug te kijken. 


Jaarbijeenkomst 2019
Donderdag 21 november vond onze WNTweb Jaarbijeenkomst plaats. Het was een gezellige volle boel in basisschool De Zeester. De aanwezigen werden in anderhalf uur tijd bijgepraat over de laatste ontwikkelingen bij WNTweb en hoorden wat De Zeester allemaal doet om kinderen bewegend te laten leren. Mieke van Bibliotheek Westland nam ons mee in de wereld van Onderzoekend en Ontwerpend Leren. Er was weer veel uitgewisseld deze middag en we willen dan ook iedereen bedanken die erbij was.

De 12-jarige Levi vertelde tijdens de bijeenkomst vol enthousiasme over zijn vrijwilligerswerk bij de Jutterskeet. Hij had deze zomer geholpen om de zwarte plastic korrels uit het zand te zeven en ander plastic en afvalmateriaal van het strand gehaald. Levi is heel begaan met een gezonde schone aarde en zet zich daarvoor in. Prachtig om dit enthousiasme te zien. Niet gek dus, dat Levi genomineerd is voor de jongerenstimuleringsprijs de Uitblinker 2019.


Jaarbijeenkomst 2018 in BiebLab
Op 22 november vond de jaarlijkse bijeenkomst voor al onze partners plaats in de Bibliotheek in ‘s-Gravenzande, bij het BiebLab. Iedereen kon kennis maken met nieuwe technologie en werd weer helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en smeuiige nieuwtjes. Het was een drukke boel, met bijna 100 bezoekers! We gingen in gesprek over de ervaringen van onze afnemers van het WNT-aanbod en na afloop kon iedereen aan de slag met de robots, VR-brillen en programmeerbare lego in het BiebLab. Een dynamische middag!


Jaarbijeenkomst 2017
De jaarbijeenkomst op donderdag 23 november was een drukbezochte bijeenkomst. De raadszaal in het nieuwe gemeentehuis aan de Verdilaan puilde uit! Naast het inhoudelijke programma hebben jullie veel input gegeven over schoolreisjes en actieve uitjes die we voor jullie gaan opzetten in de regio. Ook kwam er een groep trotse kinderen langs die de prijzen voor de Groen en Doen wedstrijd in ontvangst kwamen nemen. Een energieke bijeenkomst, dankzij jullie aanwezigheid! Bedankt daarvoor.


Jaarbijeenkomst 2016
De WNME Jaarbijeenkomst vond plaats op 26 januari 2017 bij Tomato World in Honselersdijk. Met alle aanwezigen hebben we bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, het Techniektoernooi en de nieuwe WNT-website. De rol van Tomato World bij WNME kwam aan de orde en mevrouw Rodenburg van de vereniging Vockestaert voor agrarisch natuur- en landschapsbeheer gaf een toelichting op de nieuwe excursies naar een drietal boeren in Midden-Delfland. Ook heeft Margreet van der Poll (Okidoki Kinderopvang) de Slimme Smulkaart gepresenteerd met leuke, gezonde traktaties voor op school of de kinderopvang. Om 17.00 uur eindigden we met een gezellige borrel.

Jaarbijeenkomst 2015
Op 19 november vond de jaarlijkse bijeenkomst van WNME plaats in het Streekmuseum in Honselersdijk. Met ruim 80 aanwezigen hebben we bijgepraat over de laatste nieuwtjes op WNME-gebied, de ontwikkelingen rond techniekeducatie en het vernieuwde Streekmuseum. Ook trapten we de leukste wedstrijd van het jaar af! Alle scholen en kinderopvanggroepen konden aan de slag met de 50 dingen die je gedaan moest hebben voor je twaalfde! We eindigden met een borrel waar enthousiast is nagepraat.