Op vrijdag 27 september a.s. wordt voor de 16e keer de jaarlijkse Dag van de Westlandse Techniek georganiseerd.

De opzet is onveranderd, tijdens de bezoeken (in de ochtend) maken de leerlingen uit de groepen 7 en 8 kennis met 2 techniekbedrijven, een bezoek van 9.00-10.00 uur en een bezoek van 10.30-11.30 uur, tussentijds is er voor de scholen de ruimte om van het 1e naar het 2e bedrijf te gaan. Uitgangspunt m.b.t. het programma is kennismaken met het bedrijf, een rondleiding en indien mogelijk een eenvoudige doe activiteit. WNTweb zorgt voor indeling van de bezoeken aan de 2 verschillende bedrijven en stuurt ruim een week voor 27 september bezoekschema.

Vanuit de basisscholen is de belangstelling voor editie 2024 weer groot. We verwachten nog meer aanmeldingen van de scholen. WNTweb zoekt bedrijven in het Westland en directe omgeving die aan de dag vd Westlandse techniek deel willen nemen!

Aanmelden voor de Dag van de Westlandse Techniek op 27 september 2024 kan via een e-mail aan Paul Steyn, p.steyn@wntweb.nl.

Voor een indruk van eerdere edities, zie het dossier op: https://www.wntweb.nl/dag-van-de-westlandse-techniek/ Er is ook een filmpje gemaakt van de dag vd tuinbouw versie op 3 april jl. zie de website van Glastuinbouw Nederland.