Op zoek naar een nieuwe hobby? In de maand september start het nieuwe First Lego League seizoen. Een internationale robot wedstrijd voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Bouw samen met de leerlingen een Spike Prime robot, programmeer de robot en voer er opdrachten mee uit.

Interesse voor techniek en enig pedagogisch inzicht zijn hierbij voldoende. Bent u iedere week of twee weken beschikbaar op een vast tijdstip, dat zou heel mooi zijn maar is geen vereiste.

Online buddy’s voor eerste hulp bij ‘’trouble’’ of coaches die assisteren bij het opstarten van de teams zijn zeer welkom. Meldt u nu aan voor een introductietraining! Of… kijk voor meer informatie op www.firstlegoleague.nl.

Op donderdag 16 september vindt er in de Hoornbloem in Den Hoorn een vrijwilligers wervingsavond plaats voor de regio’s Haaglanden, Delft en Westland. Tijdens deze avond zal er van 19:30–20:30 uur dieper op de First Lego League worden ingegaan (aanmelden verplicht).

Voor meer informatie:
René van der Kruit
FLL Events: Westland, Delft & Haaglanden
Tel: 06 – 10 55 90 64
Of mail maar rené@vanderkruit.nl