Bijna een jaar geleden was de dag van de Westlandse tuinbouw de eerste WNTweb activiteit die door corona niet door kon gaan. Helaas is het ook dit jaar niet mogelijk de dag van de tuinbouw met bedrijfsbezoeken te organiseren. Wel heeft WNTweb inmiddels ervaring met online bezoeken aan bedrijven. De leerlingen blijven in de klas bij het smartboard, terwijl iemand van WNTweb al filmend bedrijven bezoekt. Teams, Zoom of Meet zorgt voor de verbinding, zo kunnen de leerlingen toch kennismaken en een indruk krijgen van de vele interessante bedrijven in de regio Westland. Op deze manier is ook interactie mogelijk, zoals vragen stellen of iets langer bij een bepaald onderwerp of machine stil staan.

In deze opzet doen we de dag van… niet op 1 dag, maar organiseren we een maand van de Westlandse tuinbouw. Van half maart tot de meivakantie kunnen jullie 1 uur online ‘op bezoek’ bij een bedrijf. WNTweb regelt de planning. Voor basisscholen (groepen 7 en 8) en bedrijven een laagdrempelige kans om een beeld te krijgen en geven van technologie in de regio.

Heb je interesse, neem dan contact op met programmamanager techniek van WNTweb, Paul Steyn 06-51266587 of p.steyn@wntweb.nl