Over ons

WIJ ZIJN WNTWEB, OPGERICHT IN 2018

Om in de regio Westland & Hoek van Holland jongeren enthousiast te maken voor de pracht en kracht van de natuur, het belang van duurzaamheid en de fascinerende mogelijkheden van techniek in de samenleving.

We geloven dat jongeren nog beter leren als ze ontdekken, ervaren en begrijpen. Daarom zetten wij in op ondersteuning van het onderwijs met praktijkgerichte lessen, activiteiten en evenementen. Tastbaar, zichtbaar, voelbaar. Dat werkt aanstekelijk. Zo worden jongeren op jonge leeftijd enthousiast voor natuur, techniek en duurzaamheid.

Wij willen de nieuwe generatie verwonderen. Verrassen en verblijden. Inspireren en uitdagen. Om kennis te nemen van de wondere wereld van natuur, milieu en techniek. Met praktijkgerichte lessen, excursies en projecten.

We zijn een symbolische spin in het web. Brengen iedereen bij elkaar. Scholen, kinderopvang, bedrijfsleven en maatschappelijke instanties. We faciliteren en organiseren. Ondersteunen en begeleiden. Creëren zo een netwerk met de leukste, leerzaamste activiteiten en evenementen.

We doen dit met een team van coördinatoren, gastdocenten en vrijwilligers. Allemaal met passie voor natuur en techniek. Betrokken, ondernemend en enthousiast. Regelaars. Netwerkers. Ervaringsdeskundigen. Die weten waar ze het over hebben. En aansluiting hebben bij de belevingswereld van de jongeren en de regio.

Doe mee en sluit je bij ons aan. Laat ons het je makkelijk maken. Bespaar tijd en energie. Ontdek op onze website het diverse aanbod met alle keuzemogelijkheden. Met thema’s rondom het bos, tuinbouw, duurzaamheid of de dag van de techniek. Kies wat het beste bij jouw school, kinderen of de organisatie past. Succes verzekerd!

Laten we samen onze krachten bundelen en bestaande educatie aanvullen en verrijken. Om samen jongeren te bereiken. Helpen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. En zo vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de regio beter in balans te brengen. Daar worden de jongeren beter van en ook de toekomst van onze regio, met meer aandacht en waardering voor natuur, technologie, duurzaamheid én bedrijfsleven.


WNTweb heeft een directeur-bestuurder en een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht ziet toe op het beleid van de directeur-bestuurder en op de algemene gang van zaken van WNTweb, waarbij de principes van de Governance Code Cultuur worden nageleefd. De raad bestaat uit de volgende personen:

  • Henriëtte Boevé (Westlandse Stichting voor Katholiek Onderwijs) – voorzitter
  • Jacco Vooijs (Glastuinbouw Westland en Aalsmeer)
  • Pim van der Hoorn (Lentiz)
  • Geert Millekamp (ISW)
  • Irene Bui (Stichting Kwest)

Wil je meedenken met de ontwikkeling van WNTweb, neem dan contact op met ons!

 

Judith Zuiderwijk (midden),
directeur en programmamanager natuur- en milieueducatie:
06-41904690 / j.zuiderwijk@wntweb.nl

Paul Steyn (rechts),
programmamanager techniek en tuinbouw:
06-51266587 / p.steyn@wntweb.nl

Dennis Meijer (2e van rechts), programmamanager
techniek en tuinbouw:
06-19328794 / d.meijer@wntweb.nl

Sandra Tegtmeier (links),
programmamanager techniek:
06-57532751 / s.tegtmeier@wntweb.nl

Karin Wielsma (2e van links),
kantoormanager, financiën, ICT, website en boekingsgids:
06-53107359 / info@wntweb.nl