Op woensdagmiddag 2 oktober 2024 vindt de tweede editie van VerwOnderwijs plaats! Dé conferentie waar elke Westlandse leerkracht en docent bij moet zijn! We trekken alles uit de kast om jou op elk gebied te inspireren: wetenschap en techniek, kunst en cultuur, burgerschap én leesplezier en leesmotivatie. We starten de middag met een gezamenlijke lunch. Na een tof inhoudelijk programma sluiten we af met een gezellige borrel!

Onderzoeksjournalist Mark Mieras trapt tijdens VerwOnderwijs af als plenaire spreker. Hij neemt ons mee in zijn fascinatie voor de hersenen. Hij is bekend om zijn toegankelijke manier van vertellen over het belang van creativiteit voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Kortom een fijne start voor deze conferentie!

Daarna zijn er twee workshoprondes met interessante en praktische workshops, zoals bijvoorbeeld Op expeditie door de 7 werelden van techniek. Of wat dacht je van Hoe luister je naar muziek door het Residentie Orkest of een workshop van kinderboekenambassadeur en schrijfster Rian Visser. Zomaar een greep uit maar liefst 12 inspirerende workshops.

Inschrijven kan via deze link: Westland Cultuurweb – Kunstkundig