Op vrijdagochtend 29 september 2023 wordt de 15e editie van de Dag van de Westlandse Techniek gehouden. De opzet van deze dag blijft zoals in de voorgaande jaren. Uitgangspunt is een laagdrempelig bezoek voor basisscholen aan bedrijven.

De leerlingen uit groep 8 (eventueel groep 7) maken kennis met 2 techniekbedrijven, een bezoek van 9:00-10:00 uur en een bezoek van 10:30-11:30 uur. Tussendoor is er ruimte om van het 1e naar het 2e bedrijf te gaan. Het programma is kennismaken met het bedrijf, een rondleiding en als het even mogelijk is een eenvoudige doe-activiteit. Voor de scholen is vervoer per fiets naar het bedrijf het uitgangspunt. Scholen die mogelijkheden hebben voor vervoer per auto kunnen bedrijven op meer afstand bezoeken. Dit geeft de organisatie ook meer ruimte om de planning sluitend te krijgen.

Aanmelden

Scholen:
De inschrijving van scholen verloopt via de website van wntweb.nl Indien je nog geen inlogaccount hebt of als het niet lukt, kun je een mail sturen naar info@wntweb.nl

Bedrijven:
Een aantal bedrijven doen jaarlijks mee aan deze activiteit. Naast de bestaande deelnemers zoekt WNTweb een aantal nieuwe deelnemende bedrijven. Heeft u als bedrijf interesse om de aankomende generatie te informeren over techniek en aan deze activiteit deel te nemen?

Bedrijven kunnen zich aanmelden bij de programmamanager techniek, e-mail: p.steyn@wntweb.nl

Voor een indruk van eerdere edities, zie de pagina: https://www.wntweb.nl/dag-van-de-westlandse-techniek\