Op zaterdag 13 januari 2024 wordt van 10:00 tot 17:00 uur in het World Horti Center het Tech Day Westland festival gehouden. De First Lego League (FLL) is een belangrijk onderdeel van het festival. Deze boeiende wereldwijde robotwedstrijd biedt leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs de mogelijkheid om zich te verdiepen in robotica en programmeren (www.firstlegoleague.nl). Aan de FLL Westland doen op 13 januari ongeveer 15 teams van 10 leerlingen aan de robotwedstrijd mee. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de deelnemers op latere leeftijd kiest voor een technische opleiding.

Doel van Tech Day Westland is om kinderen en volwassenen te interesseren voor techniek en technisch onderwijs. Een belangrijke issue omdat wij in Nederland te maken hebben met een ‘’schreeuwend tekort’’ aan technici. Belangrijk bij de keuze voor techniek is al jong zien en ervaren, er is al jaren grote belangstelling voor de FLL Westland wedstrijd. Een unieke kans voor bedrijven en organisaties om zich op de dag van de wedstrijd te laten zien.

Daarom willen wij uw bedrijf of organisatie uitnodigen als exposant voor de eerste editie van Tech Day Westland. Het World Horti Center aan Europa 1 te Naaldwijk is de plek op het gebied van techniek en innovatie rondom de tuinbouwsector, voor Tech Day Westland een optimale locatie.

Natuurlijk hopen wij dat u als exposant aanwezig kunt zijn om uw product en bedrijf te promoten. Van publiciteit bent u verzekerd! Gemeente Westland, WNTweb en het World Horti Center zullen een diversiteit aan mediakanalen bedienen. Hulp bij op- en afbouw is vanzelfsprekend en voor lunch en drankjes wordt gezorgd!

De ambitie is overigens om dit technologiefestival te laten uitgroeien tot een regionaal evenement op het gebied van wetenschap en techniek. Uiteraard zijn wij bereid om in een persoonlijk gesprek onze plannen nader toe te lichten. U kunt ook aansluiten bij een van de MS Teams meetings. Data/tijd zijn: woensdag 29 november om 16:00u en op vrijdag 1 december om 16:00u. Na aanmelding sturen wij u een linkje toe!

Voor meer informatie en een korte sfeerimpressie van de afgelopen editie verwijzen we u graag door naar de volgende link: First Lego League Challenge (vanderkruit.nl)

Interesse? Bel of mail met: René van der Kruit 06-10559064 Rene@vanderkruit.nl